Een intensief werkstuk: de Leemoven

Er was nog een grote wens bij de leden van De Kapeltuin: een leemoven bouwen zodat we op klusdagen of lome avonden onze eigen zelfgebakken pizza's kunnen eten (met een goed glas wijn, enz enz...). Van februari tot augustus 2017 is er regelmatig aan gewerkt met veel lol en zorgzaamheid. hier een inkijkje in het hele proces:

[ngg_images source="galleries" container_ids="1" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="0" thumbnail_width="240" thumbnail_height="160" thumbnail_crop="1" images_per_page="20" number_of_columns="5" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="1" slideshow_link_text="[Diavoorstelling tonen]" order_by="sortorder" order_direction="ASC" returns="included" maximum_entity_count="500"]

Dank aan alle helpers!!

Comments are closed.

De Kapeltuin Breda